Træk stikket i den amerikanske natur

Forslag til ferie i Sydstaterne. De amerikanske sydstater er fyldt med naturskønne oplevelser for alle aldre. Og det er uanset om man drømmer om at overnatte i tipi, klatre i klippehuler, tage på fisketur eller kigge på fugle. Se bare denne rejseinspiration. Men vi er slet ikke færdige, for her kommer seks andre fede naturoplevelser i Sydstaterne.

Tipi-overnatning i skoven i Missouri

Forslag til ferie i Sydstaterne

Ved byen Park Hill i Missouri kan man overnatte i tipi midt i naturen på Magic Tipi Retreat. Tipien er udstyret med moderne bekvemmeligheder som brændeovn, elkedel, bøger og spil indenfor – og bålplads og hængekøje udenfor. Samtidig har man adgang til spabad, sauna og massage samt forskellige spisesteder. Det er også muligt at købe en picnickurv med lokalevarer, som man kan tage med ud i naturen. Området er populært blandt både vandrere og fuglekiggere. Overnatter man i tipien i de kolde måneder, får man desuden et elektrisk tæppe og opvarmet madras.

Læs mere om Missouri her.

Klippehuler og vandreruter i Arkansas

Forslag til ferie i Arkansas

I nærheden af byen Mountain View i Arkansas ligger naturområdet Blanchard Springs Caverns and Recreation Area, hvor der er rig mulighed for at være aktiv. Her kan man bl.a. udforske hulerne i klipperne på en vandretur. Flere af rummene er oplyste – og der er også mulighed for at klatre i de mørkere huler med pandelampe. Foretrækker man at holde sig til den friske luft, kan man vandre og cykle langs naturskønne stier og nyde den terapeutiske lyd af rindende vand ved nogle af de krystalklare vandløb og strømmende floder. Og endnu et forslag til ferie i Sydstaterne er, at der er også mulighed for at fiske.

Læs mere om Arkansas her – statens tilnavn er i øvrigt “The Natural State”.

Fisketur og spa i Louisiana

Ved den maleriske Toledo Bend-sø i Louisiana ligger Cypress Bend Resort, som er omgivet af vandrestier, frodige haver og skove. Foruden at udforske naturen på egen hånd, til fods, kan man nyde den friske luft på en fisketur med resortets egen fiskeekspert. På selve resortet kan man koble af i den opvarmede inden- og udendørs swimmingpool, tage en tur i den svenske sauna eller bestille en behandling på resortets spa. Billedet øverst i indlægget er af Toledo Bend-søen.

Læs mere om Louisiana her.

Flere forslag til ferie i Sydstaterne: vandfugle i North Carolina

I Sylvan Heights Bird Park i byen Scotland Neck i North Carolina holder verdens største samling af vandfugle til. Her kan man opleve nogle af verdens mest sjældne arter af vandfugle, heriblandt den hvidvingede and, hvis bestand er estimeret til mellem 350-1500. Derudover kan man også opleve papegøjer, tukaner og flamingoer. Parken er omgivet af rolige haver og frodige naturområder, der giver rum til afslapning og fordybelse.

Læs mere om staten, hvis motto er “For Real. Visit North Carolina” her.

Overnatning i brandtårn i West Virginia

Forslag til ferie i Sydstaterne

Ja, West Virginia hører med som forslag til ferie i Sydstaterne, selvom staten ikke sådan er det helt klassiske syden. Ved Seneca State Forest i West Virginia kan man nyde en helt særlig udsigt over skovens trætoppe fra det 16 meter høje brandtårn. Tårnet blev bygget i 1935, hvor lokale i området brugte det til at holde øje med skovbrande. I dag kan man i stedet booke en overnatning i tårnet – og nyde den 360 graders udsigt over skoven og til stjernehimlen. Her er ingen kunstig lys, så man skal huske lommelygten. I dagtimerne er det muligt at vandre, gå på jagt og fiske i skove omkring tårnet.

Læs mere om, hvordan man kan overnatte i et brandtårn i West Virginia her.

Klatring og kajaktur i Kentucky

Naturområdet Red River Gorge i Kentucky er kendt for sine stenformationer og er et oplagt valg til en aktiv ferie midt i naturen. Red River Gorge er kendt som et af verdens bedste steder at klatre, idet her er både nogle af de sikreste og længste klatreområder. Samtidig kan man fx tage på kajaktur i grotten Gorge Grotto med en guide, som fortæller om grottens historie.

Mere info her.

Denne rejseinspiration er fra Travel South via Related.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.