TAP Air Portugal genoptager flyvninger fra København fra juli måned

Fly til Portugal. Fra juli måned genoptager flyselskabet TAP Air Portugal igen sine direkte flyvninger fra København til Lissabon. Dermed vil der i juli måned være to ugentlige afgange, mens der fra og med august vil være ikke mindre end fem ugentlige afgange.

Hos Portugals nationale turistorganisation Turismo de Portugal (også kendt som Visit Portugal) er man glade for nyheden. Men omvendt også ærgerlige over Udenrigsministeriets rejsevejledning.

Det er en stor lettelse for os, at TAP Air Portugal snart igen flyver mellem København og Lissabon, så de danskere, der ønsker det, har mulighed for at rejse ned til fx forretning, familie eller sommerbolig.

Vi havde selvfølgelig håbet, at myndighederne ville give tilladelse til sommerferierejser til Portugal. Pandemien er under kontrol og der er, ligesom i Danmark, ikke registreret overdødelighed i forbindelse med COVID-19. Men vi respekterer Udenrigsministeriets rejsevejledninger – og har endnu ikke slukket håbet om, at der måske bliver lempet på rejsevejledningerne allerede i august, siger Stig Kaspersen, Nordisk Turistdirektør for Turismo de Portugal.

I Lissabons lufthavn har man ligesom i landets øvrige nationale lufthavne indført en række sikkerhedstiltag. Det er fx øget rengøring, akrylafskærmning, krav om brug af maske samt installering af infrarøde kameraer, der kan måle kropstemperatur. Læs mere om tiltagene her.

Direkte fly til Portugal i juli og august

Juli

CPH-LIS: Fredag og søndag kl. 18.30-21.20

LIS-CPH: Fredag og søndag kl. 13.10-17.45

August

CPH-LIS: Mandag, onsdag, fredag, lørdag og søndag kl. 18.25-21.15

LIS-CPH: Mandag, onsdag, fredag, lørdag og søndag kl. 13.05-17.40

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.