Mere end 1000 km strand i Florida

Floridas strande. Med mere end 1000 km strand i Florida, kan det være svært at vælge. Men nu har Visit Florida gjort det lidt lettere. Samtidig kan man tage på en virtuel rejse langs Floridas strande. Bare indtil vi igen kan rejse dertil.

Sammen med Google tog Visit Florida i 2014 ud på en fire måneders lang rejse i Florida. Målet var at indfange skønheden og diversiteten langs de 1325 km strand, der findes i solskinsstaten. På rejsen brugte man Googles Street View Trekker-teknologi. Alle de mange 360-grader billeder af Floridas strande, der blev optaget undervejs, blev efterfølgende integreret i Google Maps. På den måde kan rejsende over hele verden opleve Floridas verdenskendtee strande – i hvert fald interaktivt.

Der er mange strande i Florida, der er familievenlige. Foto (c) Visit Florida.

Når man kommer ind på siden, kan man “fintune” sine strandpræferencer. Skal det være en strand med action? En mere tilbagelænet? En børnevenlig eller romantisk strand? Afsidesliggende naturstrand eller mere friseret strand tæt på en by? Der er steder nok at vælge imellem og med garanti noget for enhver smag. Florida Beach Finder kommer straks med forslag til ens ønsker, og så kan man skrue op og ned på tuneren. Når man har fundet sin strand, kan man hoppe direkte ind på Street View for at se, hvad der ellers er i nærheden.

Floridas strande
Klik her for at komme direkte til Florida Beach Finder.

Vil du off the beaten track i Florida, så læs vores artikel her.

2 Kommentarer on “Mere end 1000 km strand i Florida

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.