Apollo vil sende danskerne på pakkerejse til Norge

Ferie i Norge. Apollo Rejser lancerer nu pakkerejser mellem Norge og Danmark. Rejserne er en del af et nyt nordisk fokus hos Apollo. Fokus der bl.a. også inkluderer Apollo Mondo koncepthoteller i Norden, træningscamps i bedste Apollo Sports-ånd og nu altså også pakkerejser mellem Danmark og Norge. Flyvningerne sker med Apollos eget flyselskab Novair. De kommer til at afgå i perioden 4. juli til 15. august fra Oslo, Bergen, København og Aalborg. Samtidigt lancerer Apollo en række Apollo Mondo koncepthoteller i Danmark og Norge.

Apollo har hjemme i Norden. Og givet den nuværende rejsesituation, som ser ud til at gælde hele sommeren, vælger Apollo at satse på hjemmebanen.

Rejsearrangøren har allerede haft stor succes med lanceringen af egne Apollo Mondo koncepthoteller i Sverige samt Apollo Sports koncepter i de nordiske lande. Nu kommer pakkerejser, som vi ellers kender dem til varmere himmelstrøg, mellem Norge og Danmark også på programmet.

”Vi modtager dagligt henvendelser fra vores trofaste kunder, som spørger til, hvornår de mon kan rejse udenlands igen. De synes, de initiativer, vi allerede har lanceret, er gode. Men de vil også gerne på en rigtig pakkerejse igen snart! Så nu glæder vi os til at sende danskerne på pakkerejser til Norge denne sommer, og ikke mindst til at sige velkommen til nordmændene i Danmark,” fortæller Leif Vase Larsen, CEO hos Apollo i Norden.

Han fortæller samtidigt, at der, som der også er, når turen går sydpå, er fokus på fleksibilitet, således at det bliver muligt at købe fly og hotel for sig, hvis man hellere vil det.

Ferie i Norge: Rejser med egne charterfly

Apollo lancerer tre ruter mellem Danmark og Norge denne sommer: København – Oslo, Aalborg – Oslo samt Aalborg – Bergen. Flyvningerne gennemføres af Apollos eget flyselskab Novair i perioden 4. juli til 15. august

I Oslos turistorganisation er de glade for Apollos nye chartersatsning og tror, det vil give Norges hovedstad og området omkring et kærkomment løft:

Vi ser frem til at sige varmt velkommen til vores danske venner. Oslo har meget spændende at byde på, og med en meget gunstig valutakurs forventer vi, at de danske feriegæster vil udforske Oslofjorden og naturen, lære byens kulturliv at kende, hygge sig med god mad og shoppe,” siger Christian Lunde, administrerende direktør i VisitOSLO.

Allerede fra i dag kan man sikre sig en flyrejse til Oslo fra enten København eller Aalborg med Apollo. Og inden for et par dage bliver dey muligt at lægge flyrejsen til Bergen samt pakkerejserne i sommerferie-kurven.

Apollo Mondo koncepthoteller i Danmark

Samtidigt med lanceringen af pakkerejserne mellem Norge og Danmark lanceres også en række hoteller i både Danmark og Norge. Hoteller, som i anledningen bliver omdøbt til Apollo Mondo hoteller.

I Oslo og Bergen vil alle hotellerne have central beliggenhed med kort afstand til de norske storbyers mest populære seværdigheder og attraktioner. Perfekt til ferie i Norge.

”Vi fortsætter med at gøre det, vi er bedst til: Skabe mindeværdige ferieoplevelser – også i Norden. At kunne tilbyde både charterrejser og egne hoteller på hjemmebane er en milepæl for os og en del af et stort og langsigtet initiativ, som skal videreudvikles. Vi ser et enormt potentiale i at skræddersy rejser til nogle af de flotteste byer og hotelperler i Norden, og selvfølgelig skal vores kunder altid føle sig trygge – uanset hvor i verden, vi rejser sammen,” forklarer Nina Hornewall, kommerciel direktør i Apollo.

I Danmark åbner Apollo sit første koncepthotel i form af Comwell Køge Strand lige uden for København. Hotellet bliver et nyt Apollo Mondo Selected hotel og dermed del af det velkendte kvalitetskoncept. Konceptet tilbyder en god helhedsoplevelse for både familier og par, der rejser sammen. Det er her man bl.a. har børneklubben Polly & Mino, træningsaktiviteter og førsteklasses komfort.

Læs mere om Apollo her.

Vi har skrevet om flere af den norske forfatter Anne Holts bøger. De er gode, spændende og fine som læsning på ferie i Norge. Se for eksempel her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.