Ferie for alle 2021

Ferie for alle 2021 kommer til at foregå virtuelt. Den store rejsemesse i Herning, som år efter år tiltrækker tusinder af rejseglade gæster, kommer i år til at foregå online.

Allerede i slutningen af 2020 stod det klart for folkene bag Herning-messen, at 2021-udgaven måtte aflyses. I hvert fald i sin fysiske form. Siden har man arbejdet på en virtuel løsning, og den er altså kommet på plads nu.

Ferie for alle 2021 meddeleler i et nyhedsbrev i dag den 9. februar 2021, at messen i år bliver online.

Tvangslukningen af messeaktivitet gør det ikke muligt at gennemføre Ferie for Alle, og derfor aflyses Skandinaviens største feriemesse i 2021. I stedet for tilbydes tidligere hovedudstillere på Ferie for Alle 2020, at være en del af vores nye onlinekoncept, der byder på skarpe messetilbud og et væld af ferieinspiration i hele uge 8. Med dette onlinekoncept får vi sammen feriedrømmene til at spire online, indtil vi igen kan samle hele verden i MCH Messecenter Herning i 2022. 

Mere end 100 udstillere er klar til at møde gæsterne online

Ferie for alle 2021 skriver: Tripper du også for at komme ud og rejse igen? Opleve de kridhvide sandstrande, hyggelige cykelferier i Danmark, nye campingpladser i Sydeuropa og meget mere. Mens vi venter på, at vi igen kan mødes på messe i MCH Messecenter Herning, har du rig mulighed for at udforske dit næste feriemål og få svar på dine spørgsmål med onlineudgaven af Ferie for Alle 19.-28. februar 2021.

Skal du have fat i messetilbud, høre rejseforedrag og i det hele taget inspireres til den næste ferie? Så tilmeld dig den virtuelle rejsemesse.

Man skal tilmelde sig via link i nyhedsbrevet her, hvor du også finder mere inspiration.

2 Kommentarer on “Ferie for alle 2021

  1. Hej Jannie,

   Det lyder da også skønt – så husk at logge ind til den tid, når den virtuelle rejsemesse åbner og tjek, om der er foredrag eller gode tilbud på Thailand og Caribien.

   Mange hilsner

   Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.