Fem familievenlige oplevelser på Mallorca

Familieferie på Mallorca. Mallorca er fyldt med oplevelser for børn og barnlige sjæle i alle aldre. Her finder man nemlig et stort udvalg af oplevelser og aktiviteter, hvad end man er til forlystelsesparker og vandland, spændende vandrestier eller eventyrlige grotter.

Udforsk grotterne på en bådtur

Mallorcas kyststrækning byder på barske klipper og fascinerende grotter, og en bådtur er en god måde at opleve disse på. Fra flere at øens byer kan man tage på bådtur og udforske de lokale grotter. Også sagtens på en familieferie på Mallorca. Man kan også besøge drageøen Dragonera, som har fået sit navn på grund af øens dragelignende silhuette. Her venter frodig natur, et rigt dyreliv og små, charmerende laguner med azurblåt hav.

Forlystelsesparker og vandland

På Mallorca finder man et stort udvalg af forlystelsesparker for hele familien. Besøger man øen i sommerhalvåret, kan man også køle ned – og få pulsen op – i et af øens vandlande, hvor vovehalse kan suse i vandrutsjebaner, mens de mindre børn kan lege i de børnevenlige bassiner. Der findes også flere naturparker, hvor man kan opleve øens natur og dyreliv.

Oplev Mallorca på hesteryg

Ridning og hestesport er populært blandt de lokale på Mallorca, og der findes flere forskellige rideskoler og gårde, der tilbyder mulighed for at tage på ridetur rundt på øen. Flere steder organiserer ture og på mange ture behøver man ikke erfaring med at ride, så det er oplagt på en familieferie på Mallorca.

Tag med charmerende veterantog fra Palma til Sóller

Fra Mallorcas hovedby Palma kan man tage med veterantoget til bjergbyen Sóller. Her kører man 27 kilometer gennem 13 tunneller og over syv broer i en charmerende antik sporvogn. Turen varer cirka en time. Toget kører op til fem gange dagligt og koster fra 25 euro.

Familievenlige vandrestier

Foretrækker man at være aktiv på ferien, er Mallorca også ideelt til vandreferie. Her kan man tage hele familien med på vandretur gennem små landsbyer, forbi spændende kulturarv og langs storslåede bjerge. Her er vandreruter og stier til alle niveauer, så selv familiens yngste kan være med. Man kan fx tage på en af de kortere ture i Tramuntana-bjergene, der er på UNESCO’s verdensarvsliste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.