Bakkens restauranter åbner med nye restriktioner

Efterårsåbent på Bakken. Når Bakken byder både efterår og gæster velkommen i uge 42, er det med nye restriktioner for spisesteder og barer, hvor både ansatte og gæster skal bære mundbind, når de er gående og stående.

Siden Bakkens restauranter, cafeer og barer lukkede ned for højsæsonen søndag 13. september, er der kommet nye restriktioner for restaurationsbranchen. Det betyder blandt andet, at åbningstiden er blevet begrænset til klokken 22. Der er nu krav om brug af mundbind eller visir for både ansatte og gæster, når man er stående i restauranter. Det samme gælder for Bakkens spisesteder, når de åbner op til efterårsferien 10.-18. oktober.

Restaurant Røde Port ligger på det første hjørne, når man går ind på Bakken gennem Dronningeporten. Her er ejer Tine Sarring i fuld gang med at gøre klar til efterårsåbningen på lørdag.

Vi glæder os til efterårsferien, og selvfølgelig er det også med en vis spænding. Jeg er utrolig glad for, at tallene er blevet bedre og mere positive. Vi håber, at folk har lyst til at komme ind og spise på Bakken, måske kombineret med en dejlig tur i skoven, siger Tine Sarring.

Sammen med sit personale glæder hun sig til at byde gæsterne velkommen.

Vi står klar til at hjælpe vores gæster. Og vi har nok mundbind på lager, hvis folk er kommet afsted uden,” fortæller hun.

Det er ligeledes også muligt at købe mundbind i Bakkens Salg- og Informationskiosker, hvis man mangler.

Stadig hygiejne og afstand i fokus

Inde på Bakken pynter teltholderne op i både gader og stræder til efterårsferien. Tiden er også blevet brugt på at gøre klar i restauranterne, så gæsterne kan føle sig trygge.

Vi har købt visir til al vores personale, så vi er klar til at byde gæsterne velkommen. Ellers gælder de samme regler som tidligere med god håndhygiejne og afspritning, fortæller Trine Grænge, der blandt andet ejer restauranten ILæ Burger.

Udenfor er der både pyntet op med fugleskræmsler og majskolber, og Trine Grænge håber også, at det bliver muligt at sidde udenfor og nyde en burger eller noget lunt at drikke.

Vi håber på godt vejr, så folk netop får mulighed for at sidde udenfor, og inde i restauranten er kun halvdelen af bordene i brug, så der er god plads og luft mellem hvert selskab,” siger hun.

Det er tredje år i træk, at der er efterårsåbent på Bakken. Der vil både være gratis børneunderholdning på Friluftsscenen, den populære halmballelabyrint og Bakkens restauranter, spil og forlystelser er åbne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.