Efterår i Mississippi Delta

I mere end 200 år har Mississippi Delta – især områderne langt fra alfarvej – inspireret kunstnere inden for alle generer. Her er der kærlighed til både den frugtbare jord og den høje himmel og masser af sjove aktiviteter om efteråret.

Den kærlighed viser sig i alt, hvad der foregår i Mississippi Delta. Du hører det i musikken, ser det i malekunsten og smager det i deltaets køkken. Men mest af alt gennemsyrer det folkesjælen hos de mennesker, der er så heldige at de kan kalde Mississippi Delta for deres hjem.

De hede Sydstater i USA bliver mindre hede om efteråret, himmelen er endnu højere og så er der et væld af aktiviteter for alle. Inspireret af Visit The Delta præsenterer vi her et lille udvalg.

Super Blues Sunday
Mississippi Delta
Super Blues Sunday i Clarksdale, Mississippi d. 8. oktober 2017 . Programmet er fastlagt, og noget af det, du kan opleve er blandt andet: Cat Head Mini Blues Fest, Bluesberry Cafe Blues Breakfast, Rock & Blues Museum, 2nd Street Blues Party, Hopson/Shackup’s Pinetop Perkins Celebration, Levon’s Sunday Ramble, Red’s Juke Joint Jam og meget mere. Læs om Super Blues Sunday her.Foto © www.visitthedelta.com.
Cruzn The Crossroads Car & Truck Show
Mississippi Delta
Cruzn The Crossroads Car & Truck Show i Clarksdale d. 28. og 29. oktober fra kl. 18.00. Dette sjove event vokser hele tiden, og i år er der også arrangeret en barbequekonkurrence om lørdagen. Parade og cruise med bilerne er om fredagen, og efter paraden spiller rock n roll-bandet “Rustenhaven” op. Lørdag er der også boder med kunst og kunsthåndværk og sjove børneaktiviteter. Shannon Dixon kan hjælpe med mere info på cruznthecrossroads@gmail.com, men du kan også tjekke eventets side på facebook her.Foto © www.visitthedelta.com.
Otherfest
Mississippi Delta
Den 12. årlige Otherfest 6. oktober 2017 kl. 17.00 og 7. oktober fra middagstid. I Cleveland, Mississippi. Musikfestival i hjertet af Mississippi Delta med indie-rock, alternativ country og bluesbands fra hele landet. Dertil kan du forvente masser af foodtrucks, fadøl og lys i træerne. Der vil også være boder med t-shirts og bandmerchandise, men husk at medbringe kontanter, for der er ingen hæveautomater på festivalpladsen. Alle aldersgrupper kan deltage og Otherfest opfordrer forældre til at komme med ungerne og slå telt op og overnatte. Billetter koster USD 25 pr. person og gælder til begge festivalens dage. Læs mere her.Foto © www.visitthedelta.com.
Oktoberfest
Mississippi Delta
Den 35. årlige Oktoberfest i Cleveland, Mississippi 13. og 14. oktober 2017. Om fredagen fra kl. 18.00 til midnat og om søndagen fra kl. 09.00 til 18.00. Oktoberfesten er Cleveland, Mississippis største udendørs gadefestival. Festlighederne fredag består blandt andet af barbeque, dans og masser af mad fra sydstatskøkkenet. Om lørdagen er der fokus på kunst og kunsthåndværk, børneaktiviteter og meget andet. Nogle af de bands, der optræder under oktoberfesten er Blackwater Trio, The Players, The Cuz Band, the Delta Music Institute bands og Joe Garcia. Læs mere her.Foto © www.visitthedelta.com.
Historiske huse i Vicksburg
Mississippi Delta
Fra d. 22. september til d. 8. oktober 2017 kan du komme med The Vicksburg Bed and Breakfast Association på tur rundt til nogle af de smukke, histories huse i Vicksburg. Byen var en af de vigtigste byer under den amerikanske borgerkrig fra 1861 til 1865. På denne tur kommer deltagerne blandt andet til at se Martha Vick House, Duff Green Mansion, McNutt House, Belle of the Bends, Featherstone-Magruder Home og Steele Cottage. Det koster 45 USD at deltage, og der er tre forskellige huse samt transport inkluderet I prisen. Billetter kan købes online her.Men man kan også dukke op på Vicksburg Visitors Information Center, 52 Old Highway 27. Foto © www.visitthedelta.com.

Husk også at tjekke nogle af vores andre sydstats-artikler ud, for eksempel om spøgelsestur i New Orleanssejltur til Fort Sumter i Charleston eller Graceland i Memphis.

5 Kommentarer on “Efterår i Mississippi Delta

 1. Bliver da fristet til at besøge sydstaterne. Jeg har været mange gange i USA men aldrig i sydstaterne. Dette indlæg frister da og vil fremover overveje, om en tur i oktober til sydstaterne ikke kunne være en god ide. Det ser ud til at der er masser af gode tilbud 😉

  Tak for inspiration.

  De bedste hilsner
  Annette

  1. Jeg tror, du vil elske Sydstaterne, som på alle mulige måder er noget helt andet end både Øst, Vest og Midt, som du kender godt. Mentaliteten er anderledes og på mange måder nede på jorden. Vejret er lunt om efteråret, og selvom jeg ikke fornemmer at I er strand-freaks på nogen måde, er der mange fine strande i Sydstaterne. Men dertil kommer alt det andet: kultur, natur og ikke mindst MAD 🙂

   Jeg glæder mig til at komme til Sydstaterne igen!

   Mange hilsner

   Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.