Dubai Mall, Dubai

Selvom shopping er i højsædet og udvalget enormt i Dubai Mall, er det megastore indkøbscenter også fuld af sjove underholdningstilbud for både børn og voksne og masser af spisesteder …

Der er kontantautomater til ethvert tænkeligt kort i Dubai Mall.

Mellem små boutiques med arabisk nips, guldbutikker og designerforretninger finder du kædeforretninger med kæmpeudvalg til relativt lave priser og billigbutikker som japanske Daiso, der har næsten 100.000 forskellige varer på hylden. Mange af varerne ved du måske ikke lige, hvad du skal bruge til, men butikken er pudsig og sjov blot at ose rundt i. Og det er i hvert fald ikke i Daiso, at den samlede familieformue bliver ødslet væk. De fleste ting er til discountpriser.

Daiso sælger alverdens ting og sager til billige priser.

Mange designerbutikker

Dubai Mall er et af verdens største indkøbscentre, og selvfølgelig hjælper det, hvis du medbringer den store pengepung. Hvis du går efter designertøj, sko, tasker og parfume, kan du finde mange af de verdenskendte designeres varer i Dubai Mall. Det er ikke på nogen måde til discountpriser, men igen er udvalget stort, og noget er der også at spare i forhold til hjemme. Blot skal du selvfølgelig huske på, at der er begrænsninger på, hvor store værdier du må tage med tilbage til Danmark uden at skulle betale afgifter i tolden.

Men uanset hvad, kan du selvfølgelig nøjes med at vinduesshoppe. De store designere holder til i den afdeling i centeret, der hedder Fashion Avenue. Her kan du blandt mange andre finde Mulberry, Salvatore Ferragamo, Stella McCartney, Versace, Missoni og mange andre.

Fashion Avenue er to etagers shoppingdrøm for dem, der er glade for internationale designere.

Underholdning og restauranter for hele familien

De store malls i Dubai er ikke kun beregnet til shopping. De er også beregnet til, at du kan opholde dig der en hel dag i behagelig aircondition. Klimaet i Dubai er meget varmt og fugtigt og især i sommerperioden kan det være en stor prøvelse at bevæge sig rundt udenfor. Derfor er et ikke usædvanligt at tage i indkøbscenteret, og det behøver ikke bare være for at shoppe.

Selv dem, der ikke er specielt interesserede i at shoppe eller kigge på vinduer, kan more sig i Dubai Mall. Her er blandt andet et stort akvarium, som godt kan ses udefra uden at skulle betale, selvom et rigtigt besøg er sjovere, indendørs skøjtebane, legeland, ægte dinosaurskelet samt et meget stort udvalg af forskellige steder at spise. Der er med garanti noget for enhver smag. Om sommeren er der tillige mange forskellige særaktiviteter især for børn.

Og så er det faktisk også via Dubai Mall, at du finder indgangen til Burj al-Arab, verdens højeste bygning.

Læs om Dubai Mall på deres hjemmeside her.

Læs vores artikel om et forslag til et godt og billigt hotel i Dubai her.

2 Kommentarer on “Dubai Mall, Dubai

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.