Prisvenlige hoteller og resorts i Dubai

Dubai for lidt mindre budgetter. Dubai er af mange primært kendt for sine skyskrabere og luksushoteller. Men faktisk behøver man ikke spendere hele feriebudgettet på hotelovernatning, når man besøger den solrige ørkenmetropol. Dubai har nemlig også et stort udvalg af prisvenlige hoteller med god beliggenhed, flotte udsigter, strandadgang og moderne faciliteter.

Rove Hotels

Rejser man til Dubai for lidt mindre budgetter, kan man med fordel tjekke ind på et af Rove Hotels otte forskellige Dubai-hoteller, der findes i forskellige bydele som bl.a. Dubai Marina, La Mer Beach og Downtown. Rove-hotellerne er designet med excentrisk lokal-inspireret kunst, og de er hurtigt blevet kendt som et trendy hotspot for yngre rejsende. Her får man godt design og funktionalitet til en god pris. Faciliteterne tæller bl.a. self-service indtjekning, DIY-møntvaskeri og et døgnåbent supermarked.

Priseksempel: Et værelse fås fra omkring 400 kr. per nat, afhængig af beliggenhed. Rove Hotels hjemmeside her.

Dubai for lidt mindre budgetter
Værelse på Rove Dubai Marina. Foto: PR.

Avani Palm View Dubai Hotel & Suites

Hos Avani Palm View Dubai Hotel & Suites får man en unik blanding af strand og byliv med moderne komfort i et af Dubais mest eftertragtede områder ved Palm Jumeirah. Hotellet har med sine 48 etager ikke kun en god beliggenhed, men også en formidabel udsigt over den ikoniske palmeø. Hotellet er ideelt til rejsende, som er på udkig efter en afslappet og moderne atmosfære.

Priseksempel: En studiolejlighed med eget køkken fås til omkring 1775 kr. per nat. Avanis hjemmeside finder du her.

Avani Palm, Dubai. Foto: PR.

Al Seef Heritage Hotel Dubai

Ønsker man at gå på opdagelse i Dubais historie, kan man indlogere sig på Al Seef Heritage Hotel Dubai. Det charmerende hotel er ikke kun autentisk indrettet, men også placeret lige ved den gamle bydel ud til Dubai Creek. Dermed har man som gæst mulighed for at opleve autentisk emiratisk kultur, så snart man går uden for døren. Her kan man udforske de mange butikker og sidegader i shopping- og restaurantområdet Al Seef eller tage en traditionel Abra-båd (vandtaxa) over til den modsatte bred og shoppe i den lokale souk. Her finder du dyre varer, men også ting for dem, der er i Dubai for lidt mindre budgetter.

Priseksempel: En overnatning koster omkring 1.000 kr. per nat. Se nærmere på hotellet her.

Dubai for lidt mindre budgetter
Al Seef Heritage Hotel er bygget i gammeldags stil, men er relativt nyt. Området er sjovt, især om aftenen. Der er masser af butikker og restauranter. Foto: PR.
Udsigt fra et værelserne på Al Seef Heritage Hotel. Foto: PR.
Eksempel på et af Al Seef Heritage Hotels hyggelige værelser. Foto: PR.

Aloft Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah er et moderne firestjernet hotel beliggende på ikoniske Palm Jumeirah. Med spafaciliteter på hotellet og stranden blot få skridt væk er hotellet perfekt til dem, som helst bruger ferien på at koble af. Ved stranden er der også mulighed for at leje paddleboard eller kajak – eller man kan gå tur langs strandpromenaden, mens man nyder udsigten ind over byen.

Priseksempel: En overnatning koster omkring 1.000 kr. per nat. Selvom alt er relativt, og det, der er billigt for den ene ikke nødvendigvis er det for den anden, så er en pris på 1.000 kr. pr. nat stadig inden for rammerne af Dubai for lidt mindre budgetter. Læs mere om Aloft Palm Jumeirah her.

NB. Vi har fået priseksemplerne fra Dubai Department of Economy and Tourism, som sendte dem i en pressemeddelelse i begyndelsen af maj 2022. Priserne svinger alt afhængig af sæson.

Du kan også læse om et andet, relativt billigt hotel, nemlig Ibis Dubai Mall of the Emirates. Det ligger i gåafstand til shoppingcenteret Dubai Mall.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.