Disneyland Paris genåbner

I dag annoncerede Disneyland Paris en gradvis genåbning af feriestedet, der først og fremmest inkluderer Disneyland Park, Walt Disney Studios Park, Disneys Newport Bay Club hotel og Disney Village fra 15. juli 2020. 

Disneyland Paris genåbner i tråd med vejledning fra den franske regering og sundhedsmyndighederne. Genåbningen er blevet drøftet med Unionens repræsentanter fra Comité Social et Economique (CSE). Fokus er fortsat på at fremme sundhed og sikkerhed hos de ansatte og gæsterne, når vi byder gæster velkommen tilbage til Disneyland Paris.

Disneyland Paris genåbner
Mickey Mouse vil være klar i parken, når Disneyland Paris genåbner. Foto: PR.

Derudover annoncerede Disneyland Paris den planlagte, gradvise genåbning af flere andre Disney-hoteller. Det gælder blandt andet Disneys Hotel Cheyenne den 20. juli, Disneys Hotel Santa Fe den 3. august og Disneyland Hotel den 7. september. Disneys Sequoia Lodge Hotel og Disneys Davy Crocket Ranch forbliver lukket i løbet af sommeren. Åbningsdatoer bliver annonceret på et senere tidspunkt.

”Vi er glade for at se en af Europas hovedturistdestinationer og den største enkeltstående arbejdsgiver i Frankrig genåbne for gæster og ansatte,” siger Sophie Huberson, Executive Director of Le Syndicat National des Espaces de Loisirs, d’Attractions et Culturels (SNELAC) “Dette er en vigtig milepæl for turisme- og fritidsindustrien i Frankrig og vil være et kritisk skridt i genopretningen af vores branche.” 

SNELAC er en organisation, der repræsenterer forlystelsesparker, fritids- og kulturområder i Frankrig.

Sikkerhedsforanstaltninger og oplevelser i forbindelse med at Disneyland Paris genåbner

Den flerfasede genåbning vil indlemme en forsigtig og bevidst tilgang til sikkerhed. Man vil se styrkede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger implementeret for både ansatte og gæster.

Dette vil omfatte begrænsninger for deltagelse og kræve avanceret billetudstedelse og reservationer for at imødekomme kontrolleret tæthed blandt gæsterne.

Disneyland Paris genåbner
Der er brugt 20 km klistermærker i parken for at kunne markere, hvordan man holder social afstand. Foto: PR.

Som et resultat heraf vil visse oplevelser, shows eller begivenheder muligvis ikke være tilgængelige eller ændres ved genåbningen. Det kommer til at være afhængig af, hvordan sikkerhed- og sundhedsanbefalinger ændres fra myndighedernes side. Dette inkluderer Disney Stars on Parade og Disney Illuminations, som kommer tilbage på et senere tidspunkt.

Lion King: Rhythms of the Pride Lands og Jungle Book Jive – to toprangerede underholdningsoplevelser – vender tilbage senere på sommeren. Mens meet and greets med Disney-figurerne midlertidigt ikke er tilgængeligt, vil Disney-figurerne alligevel befinde sig i parkerne. Her vil de på nye måder for at underholde og glæde gæster.

Andre oplevelser såsom legepladser og makeover-oplevelser forbliver midlertidigt utilgængelige. Derudover suspenderes FastPass-mulighederne. Det er for at give mulighed for den nødvendige kontrol af køerne til attraktionerne. Ansatte og gæster fra 11 år og opefter bliver også forpligtet til at bære mundbind, mens de finder sig i resortet. Mere information om specifikke foranstaltninger findes her.

Det bliver blandt andet et krav, at gæster i Disneyland Paris skal bære mundbind ved besøg. Foto: PR.

Billet- og bookingsystem

Da Disneyland® Paris byder gæsterne velkommen tilbage til magien med et begrænset antal tilgængelige billetter hver dag under den indledende genåbning, bliver et nyt online reservationssystem lanceret i begyndelsen af ​​juli.

For at sikre sig adgang til parken skal gæster, der er i besiddelse af, eller køber ikke-daterede billetter og indehavere af et årskort, registrere sig på dette nye online reservationssystem. Det er for at opnå reservation til adgang til parken inden deres ankomst.

Gæster, der allerede har en dateret billet, behøver ikke at registrere og reservere en dato for at få deres adgang garanteret. Ligeledes vil gæster med pakker, der inkluderer adgang, modtage adgang til parken svarende til ​​deres ophold og behøver ikke at bruge det nye online reservationssystem.

Billetter og pakker sælges nu på resortets hjemmeside, Disneyland Paris callcenter og officielle rejsepartnerkanaler. Men det er med et begrænset antal tilgængelige billetter hver dag i den indledende genåbningsfase. Billetsalg er ikke tilgængeligt på stedet.

Hotel Santa Fe i Disneyland Paris er et af de hoteller, der også genåbner. Foto: PR.

For at give gæsterne maksimal fleksibilitet er der nu nye reservationsbetingelser til rådighed. De inkluderer at aflysninger og ændringer sker uden gebyrer (ekskl. transport), ved ophold på Disney-hoteller. Og det er når som helst op til syv dage før ankomstdatoen. Specifikke detaljer er tilgængelige på disneylandparis.com

Mens Disneyland Paris gør klar til genåbning, opfordres gæsterne til at tjekke www.disneylandparis.com for de seneste opdateringer. Og frem til at Disneyland Paris genåbner kan gæsterne fortsætte med at opleve den fortryllende Disneyland Paris-magi.

For eksempel via athome.DisneylandParis.com og ved at bruge #DisneyMagicMoments på sociale medier for at dele deres historier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.