Fly direkte til Jamaica og Den Dominikanske Republik

Direkte fly til Jamaica. TUI skruer op for reggaemusik og palmestrande med direkte afgange til Jamaica og Den Dominikanske Republik. Det skriver rejseselskabet i en pressemeddelelse.

Den kommende vinter bliver det muligt at rejse direkte fra København til de caribiske destinationer, Jamaica og Den Dominikanske Republik. TUI handler på en stigende rejselyst blandt danskerne og interesse for at udforske andet end de klassiske vinterrejsemål.

TUI udvider deres kommende vinterprogram mod øst med tilføjelsen af direkte fly til Jamaica (læs mere om Jamaica her) og Den Dominikanske Republik. Med lanceringen af de nye, spændende rejsemål ønsker TUI at tiltrække de danske gæster. Især dem som er nysgerrige på at udforske andet end de klassiske vinterdestinationer.

”Tilføjelsen af Jamaica og Den Dominikanske Republik er næste skridt i udvidelsen af vores vinterprogram. Det er i et marked, hvor interessen for oversøiske rejser er stor. Med direkte afgange fra København får vores gæster en nem mulighed for at udforske to, spændende destinationer, som vi glæder os til at byde dem velkommen til.” Det siger Tommy Serban, kommerciel direktør for TUI Nordic.

TUI’s vinterprogram tæller i forvejen flere oversøiske destinationer, heriblandt populære rejsemål som Thailand og Mexico. TUI har lige nu planlagt otte direkte charterflyvninger til Den Dominikanske Republik med start i november og fire direkte charterflyvninger til Jamaica med start i december.

Jamaica Reggae Sumfest 18.-23. juli

Vi skal også lige huske at nævne, at Jamaica Reggae Sumfest er tilbage igen efter to års aflysninger. Man kan godt nok ikke komme dertil med de direkte TUI-fly, men så må man selv finde derned. Festivalen afholdes i Montego Bay, som er Jamaicas næststørste by. Festivalen begynder med en stor strandfest og fortsætter derefter hver aften med en fest fyldt med tempo og musik. Der er mange gode reggae-musikere på listen i år med over 50 navne på plakaten, og Jamaica ved hvordan man laver en stor fest. Skal du opleve noget andet, kan du også hænge ud på Pier 1 eller Margaritaville i Montego Bay, som har live musik og DJs. Det skriver United Spirit Nordic i en pressemeddelelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.