Desert X

Du kan opleve kunsteventen Desert X i Greater Palm Springs. Områdets 9 unikke byer, Palm Springs, Desert Hot Springs, Cathedral City, Rancho Mirage, Palm Desert, Indian Wells, La Quinta, Indio og Coachella, er kendt verden over for sit brede udvalg af berigende oplevelser.

Oasen midt i den Californiske ørken byder på afslappet og tilbagelænet stemning. Alle følger sig velkomne, og oasen indbyder til afslapning, sjov og unikke oplevelser under solskin og ikoniske palmetræer.

Destinationen er rig på oplevelser for besøgende. Her er alt lige fra udendørs aktiviteter, shopping, restauranter og kunst til berømte begivenheder i verdensklasse. For eksempel kunstudstillingen Desert X.

Men uanset om man foretrækker at tilbringe eftermiddagen ved poolen, slå et slag på golfbanen eller bade i healende mineralvand, er dette skønne område i det sydlige Californien det perfekte sted at gøre det.

Desert X
Desert X er en speciallavet kunstudstilling, der første gang fandt sted i foråret 2017. Kunstnere fra forskellige dele af verden blev inviteret til at arbejde i Coachella-dalens unikke omgivelser.
Her er ørkenen er et blankt lærred, hvor de hippe kunstnere kan projicere deres vision og skabe kunst af de ekstraordinære naturgenstande omkring dem. Du får mulighed for at udforske både det velkendte og det ukendte gennem andres øjne.
Du kan læse mere om Desert X på kunstudstillingens officielle hjemmeside her.
Mange oplevelser i Californien
En anden kunstudstilling i Greater Palm Springs er Modernism Week, som begynder d. 14. februar. Læs mere om denne populære kunstevent her. Det skorter ikke på oplevelser i Californien i det hele taget. Nordpå ligger fx den lille by Bodega Bay, som vi har skrevet om her. Det er et helt andet Californien, man møder nordpå, men mindst lige så spændende og med meget smuk natur. En klassiker, vi også har skrevet om, er Highway 1. Her kan du læse om nogle af de seværdigheder, der er langd den ikoniske vej.

1 Kommentar on “Desert X

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.