Efterårsferie blandt dyrene i Skåne

Camp Oak i Skånes Djurpark. Den 26. september begynder den årlige efterårsfestivitas i Skånes Djurpark. Sæsonen varer til 1. november. En af nyhederne i år er, at Camp Oak, teltlandsbyen midt i haven, holder åbent. Her kan man opleve et to dage langt ophold ud over det sædvanlige.

Man får set en ny side af parken og kan blandt andet opleve dyrene i skumringen, lave mad over bål og falde i søvn til lyden af ​​ulve, der hyler.

I løbet af sommeren har “glamping” og unikke oplevelser i den friske luft været højt på listen for mange turister. Skånes Djurparks overnatningskoncept Camp Oak har for første gang nogensinde været fuldt booket i hele sommersæsonen. Også selvom teltlandsbyen har været åben for overnatninger hver dag i højsæsonen.

“Vi har haft en venteliste med familier, der ønsker at overnatte i Camp Oak. De har tilmeldt sig i håbet om, at kunne snuppe en afbestilling. Nu åbner vi teltlandsbyen, så man også kan komme og overnatte i efterårsweekenderne og efterårsferien. På den måde får flere familier mulighed for at prøve det”, siger Glenn André Viste Bøe, administrerende direktør i Skånes Djurpark.

Teltene ligger på let forhøjede træterrasser i Skånes Djurpark. Foto: PR.

Teltene har varme og elektricitet

I Camp Oak sover man i telte, der er udstyret med varme og elektricitet. Maden tilbereder man over åben ild på træterrassen uden for teltet mens man kan følge med i naturen ved skumring og daggry. Prisen inkluderer to hele dage i parken med sjove efterårsaktiviteter. Græskarudskæring, troldejagt, brølende rådyr og Halloween-bus i Sheep Shaun Land er på programmet.

“Efterårsversionen af ​​Camp Oak i Skånes Djurpark bliver ekstra stemningsfuld med knitrende ild, hvor familien kan grille skumfiduser og holde øje med de dyr, der er til stede og aktive i eftårsvejret”, siger Glenn André.

Camp Oak i Skånes Djurpark
Bjørnene Glok og Ester forbereder sig på at gå i hi for vinteren. Husk at besøge Skåne Djurpark inden, så der kan blive sagt godnat til bjørnene. Foto: PR.

Efteråret i parken begynder som nævnt 26. september og slutter 1. november. En overnatning i Camp Oak koster fra SEK 3.995 og inkluderer to dage i parken, overnatning i telt, middag, morgenmad og unikke dyreoplevelser for fire personer.

Læs mere om Skånes Djurpark og Camp Oak her. Du kan læse mere om Sverige her, hvor vi har skrevet om krebsegilde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.