Blogs om rejser til USA

Blogs om USA-rejser. Et af danskernes absolutte yndlings-oversøiske rejsemål er USA. Derfor er det heller ikke mærkeligt, at næsten enhver god rejseblog med respekt for sig selv har minimum ét indlæg om rejse til USA.

Søger man efter rejseblogs eller rejsehjemmesider, der kun beskæftiger sig med rejser til USA (eller udvider det lidt og inkluderer Canada) er udvalget pludselig ikke så stort. Der er faktisk forbavsende få, i hvert fald på de søgninger, vi har gjort.

Langt de fleste af de hits, der dukker op i Google på vores søgning, er nemlig enten rejsebureauer, der sælger rejser til USA eller rejseblogs, der også skriver om rejser til andre dele af verden. Det er der naturligvis ikke det mindste galt i. Både hos rejsebureauer og hos mere alsidige rejsebloggere kan man finde virkelig gode, brugbare tips til sin USA-rejse.

Vi kan for eksempel nævne bloggen Ontrip.dk. Annette og Tore, som står bag bloggen, har rejst i USA utallige gange, og der er meget nyttig viden og rigtig gode tips at hente. Tjek bloggen her.

Blogs om USA-rejser
Dette billede er fra Denver, Colorado, som er en af de stater, mange danskere ønsker at besøge på grund af de smukke naurscenerier. Denver er i øvrigt også en flot og spændende by. Den ligger så højt, at den har fået kælenavnet The Mile High City.

Blogs om USA-rejser der ikke længere opdateres

Vi er også stødt på mange fine USA-rejsebeskrivelser på blogs om rejser til USA, der ikke længere opdateres. Oplevelserne kan ligge mange år tilbage eller være af noget nyere dato. Man kan sige, at jo ældre rejsebeskrivelsen eller artiklen er, desto større risiko er der for at den er gået hen og blevet uaktuel. For eksempel hvis der er skrevet om priser og åbningstider.

Sådanne oplysninger har det med at ændre sig. Hoteller, campingpladser, seværdigheder kan også lukke og forsvinde. I virkeligheden bør man opdatere sine artikler med jævne mellemrum og eventuelt slette dem, der er blevet helt forældede. Det gælder bestemt også os selv.

Danskerne elsker roadtrips i USA

De absolut største blogs om USA-rejser handler om roadtrips. Med god grund, for når vi tager til USA, er det meget tit på roadtrip. Vel er der mange, der tager på storbyferie til for eksempel New York, men det er tips til det store roadtrip, vi først og fremmest er ude efter.

Inden vi går over til det med roadtrips, vil vi gerne slå et slag for en af de blog, vi er stødt på i vores research, nemlig Tanyas om New York Rejsetips. Den finder du her. Siden er overskuelig med mange menupunkter, der gør det rimelig let at finde det, man leder efter.

Tanyas side er velegnet til førstegangsbesøgende i New York City, men der er også tips til lidt anderledes oplevleser, for eksempel baseball-kamp.

Bøger om racisme i Sydstaterne
Danske USA-farere tager meget ofte på roadtrip. Det er tit det vestlige USA, der er målet, men mange er også begyndt at få øjnene op for Sydstaterne, hvor dette billede er fra. Nærmere bestemt hovedstaden Montgomery i Alabama. Det er et monument over de mange sorte amerikanere, der blev lynchet i sidste halvdel af 1800-tallet og første halvdel af 1900-tallet.

Tre meget omfangsrige roadtrip-hjemmesider – blogs om USA-rejser

Der er ikke noget at sige til, at det er disse tre hjemmesider og blogs, der dukker op på de første pladser i Google, når man søger efter roadtrip USA. Det er nemlig sider, der dels er fyldt med information om stort set alt, der kan angå en USA-rejse, dels bliver holdt grundigt ved lige.

Highways USA ved Henrik Lange

Henrik Lange, der er journalist, står bag siden Highways USA. Her kan læsere spørge eller selv finde svar på alverdens praktiske ting til det amerikanske roadtrip. Henrik svarer hurtigt og kyndigt på de allerfleste spørgsmål om for eksempel ESTA, billeje, indrejse og meget andet. De praktiske ting er krydret med velskrevne artikler om seværdigheder i mange de mest populære rejse-stater i USA. Hjemmesiden er for nyligt opdateret og har et meget overskueligt design.

Via Highways USA tilbyder Henrik Lange også særlige rådgivningsforløb, medlemsklub, meget aktive facebook-communities, foredrag og guidebøger.

Roadtrips i USA og Canada ved Rene Frederiksen

Rene Frederiksen skriver om roadtrips i USA og Canada på hjemmesiden, der bærer hans eget navn. Rene er ekspert i rejser til USA & Canada og har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Han har overnattet i 48 forskellige stater i USA. Læseren kan finde svar på alt vedrørende både billeje i USA og mange andre praktiske ting på Rene Frederiksens side.

Siden er ekstremt omfangsrig, og måske er det derfor, at Rene beder læseren om at søge førend der spørges. Der er nemlig gode chancer for, at svaret ligger et eller andet sted på siden. Der er også tilknyttet et særdeles aktivt facebook-community til siden.

Driving USA ved Michael Bo Christensen

Michael Bo Christensen er manden bag siden Driving USA. Michael er USA-ekspert og har speciale i nationalparker, indianereservater og roadtripruter. Det er især det med indianerreservaterne, der gør, at Michael skiller sig ud fra de to øvrige. Her er der virkelig meget at hente, hvis der er indianerne, der har fanget ens interesse. Siden rummer også mange praktiske tips samt adskillige rejseartikler.

Siden er meget stor, og der er mange, mange, mange indlæg at vælge imellem. Det er ikke svært at finde rundt, men læseren risikerer at gå i info-overload. Michael Bo Christensen tilbyder også foredrag om USA. Der er tilknyttet et relativt aktivt facebookcommunity til siden.

Blogs om USA-rejser
Mosgroede monumenter med mærkelige historier bag er et af trækplastrene på Bonaventure Cemetery i Savannah, Georgia.

Amerikansk livsstil

Britta, der driver siden Oplev USA, har ikke så meget om de praktiske foranstaltninger, man skal gøre sig på rejse til USA. Til gengæld handler det mere om amerikansk livsstil og her finder læseren quizzer og en række fast formater, der også er sjove at stifte bekendtskab med. Det gælder blandt andet “Kun i USA” og “I fodsporene på”. Her er også opskrifter på amerikansk mad og rejseartikler om seværdigheder og destinationer i USA.

Siden er overskuelig at manøvrere rundt på. Oplev USA har også en meget aktiv Instagram-konto, hvor der bliver stillet spørsgmål og givet svar, holdes giveaways og meget mere. Britta tilbyder foredrag om Las Vegas samt en folder om samme by, hvis man tilmelder sig sidens nyhedsbrev.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.