Grønt samarbejde i Las Vegas

Bæredygtige rejser er en af tidens største trends. Og det er med garanti en trend, der er kommet for at blive. Flere og flere hoteller rundt om i verden slår sig op på at de er bæredygtige, og nu er turen kommet til Las Vegas-resortet Wynn.

Bæredygtige rejser til Las Vegas

Det ikoniske Las Vegas-resort Wynn er for nylig blevet en del af
Environmental Protection Agency’s (EPA) grønne samarbejde. Dette samarbejde omfatter amerikanske organisationer, som går forrest inden for innovation,
produktion og brug af grøn energi.

Masser af grøn energi

At Wynn Las Vegas er blevet en del af samarbejdet, sker bl.a. på baggrund af resortets lancering af Wynn Solar Facility. Det er 64 hektar stort solcellekompleks, der skal forsyne resortet med grøn energi. På den måde kan Wynn Las Vegas selv producere mere end 45 millioner kilowatt-timer om året, hvilket dækker hele 25 pct. af resortets samlede energiforbrug.

Wynn Las Vegas er den største amerikanskehotelpartner i samarbejdet, der bl.a. tæller  store globale spillere som Microsoft, Apple og Starbucks.

Miljøvenlige hoteller til konferencer

Det er ikke kun den almindelige turist, der har et ønske om bæredygtige rejser. Mange virksomheder ønsker også at gøre forretningsrejsen mere miljøvenlig. Det sker blandt andet ved at stille krav til hotellerne om at have en grøn profil. Særligt store hoteller, der arrangerer konferencer og kongresser kan blive stillet over for krav om miljøcertificering.

Las Vegas og Nevada er forrest i den grønne rejseomstilling

Bæredygtige rejser er nok ikke det første, man tænker på, når talen falder på Las Vegas. Men i følge en artikel fra 2016 af Natalie Compagno og Smart Meetings, er byen og staten Nevada i det hele taget rigtig godt med på den grønne bølge. Der er stadig lang vej igen, men Wynn er ikke det eneste hotel i Las Vegas, der arbejder bæredygtigt. Det kan du læse meget mere om i artiklen fra Smart Meetings.

Du kan også læse lidt mere om Vegas for eksempel her, hvor vi har skrevet om veganske tacos i byen eller her, hvor det handler om udendørs hot yoga! Vegas er ikke kun spillemaskiner, drinks og ballade.

4 Kommentarer on “Grønt samarbejde i Las Vegas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.