Har egentlig en svaghed for danske krimier og har læst alle Sara Blædels Louise Rick-bøger, inkl. den seneste Aldrig mere fri. Men den var desværre ikke nær så god som de andre. Jeg synes nærmest, at den var kedelig. Jeg er dødtræt af danske krimi-damer, der skriver om traffickede, østeuropæiske ludere (hvor rædselsfuldt dette fænomen så end er, og det er det da!). Find nu for syv sytten på noget andet. Det behøver ikke at være så skiderealistisk. Vi vil ha’ flere seriemordere der hærger danske gader og stræder og færre østeuropæiske forbrydere. Nå, men Louise Rick og resten af drabsafdelingen på Politigården kommer i denne krimi på sporet af nogle skumle østeuropæere, da en prostitueret findes myrdet i en gård i Kødbyen i København. Nærmest samtidig bliver Louises halv-nævenyttige journalistveninde Camilla indblandet i en sag om et hittebarn i en kirke. En sag, der kommer til at berøre både Louise og Camilla personligt. Handlingen bevæger sig frem og tilbage på Vesterbro i København. Her bor jeg selv, og det var ganske skægt at kunne følge Louise rundt i gaderne, selvom forfatteren ikke har taget højde for, at flere gader er spærrede for trafik den ene eller den anden vej….men det er vel så en forfatters ret, og krimien er jo også fiktion. Det irriterede mig bare lidt, især fordi Blædels bøger altid virker velresearchede. Jeg kan faktisk ikke rigtigt finde på mere at skrive om Aldrig mere fri. Jeg håber der er mere knald på den næste Louise Rick-bog, som jeg selvfølgelig vil læse!

2 Replies to “Aldrig mere fri af Sara Blædel”

  1. Lige netop Sara Blædel har jeg aldrig brudt mig så meget om. Jeg synes, hendes sprog er så fladt og kedeligt (næsten uden tillægsord).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.