Dauphine Orleans Hotel, New Orleans, Louisiana

New Orleans’ typisk tropiske, fugtige og mættede varme hænger over Dauphine Orleans Hotel og gør det svært at foretage sig særlig meget, når solen samtidig bager. Et heftigt sommerregnskyl kan lette trykket og jage noget af varmen på flugt, men ellers er den en konstant på sommerferie i Syden.

På en eller anden måde hører det også med – der skal være fugtigt og tungt i New Orleans om sommeren. Og så er det jo bare med at tage det stille og roligt i løbet af dagen og give den gas om aftenen og natten. Og selvfølgelig huske at booke et hotel, der har aircondition. Det har nu de fleste nu om dage, også Dauphine Orleans Hotel.

Centralt beliggende uden larm

Hotellet ligger i New Orleans’ French Quarter med berømte og berygtede Bourbon Street tæt på. Det er ikke altid, at larmen og støjen fra fulde turister i Bourbon Street er lige morsom, men samtidig er det også rart at bo centralt. Og det kan du på Dauphine Orleans Hotel i Dauphine Street, ganske få minutters gang fra Bourbon Street. Men tricket er, at her kan du ikke høre larmen fra gaden og kan få en god nats søvn.

Dauphine Orleans Hotel New Orleans
Den lille gårdhave på Dauphine Orleans Hotel i French Quarter i New Orleans. Foto (c) Dauphine Orleans Hotel

Gode faciliteter

Dauphine Orleans Hotel er et nydeligt turistklassehotel, som ikke på nogen måde er prangende, men som omvendt har alle de faciliteter, der skal til. Værelserne er pænt og moderne indrettede og har selvfølgelig aircondition. Her er desuden en bar, lille gårdhave med swimmingpool og en tag-selv-morgenmadsrestaurant. Personalet er venligt og hjælpsomt og prisen er ok. Den svinger selvfølgelig afhængigt af sæsonen, men regn med omkring 1000 kr. pr. værelse pr. nat plus/minus. Ikke pr. person, men pr. værelse.

Dauphine Orleans Hotel New Orleans
Et af de pænt indrettede dobbeltværelser på Dauphine Orleans Hotel, New Orleans. Foto (c) Dauphine Orleans Hotel.

Der er altid og stort set døgnet rundt noget at opleve i New Orleans. Som sagt kan varmen om sommeren om dagen være meget trykkende, og derfor er oplevelser i skygge eller indendørs at foretrække. Om aftenen er der til gengæld gang i blandt andet hjemsøgte spadsereture i byen. Det har vi skrevet om tidligere her. Dauphine Orleans hotel er et rigtig godt udgangspunkt for ture rundt i byen, særligt i French Quarter.

Hotel Dauphine Orleans New Orleans
Den lille morgenmadsrestaurant på Dauphine Orleans Hotel i New Orleans. Personalet hjælper gerne med at lave vafler og andre godter. Foto (c) Hotel Dauphine Orleans.

4 Kommentarer on “Dauphine Orleans Hotel, New Orleans, Louisiana

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.